Ми у Facebook
15.08.2014, 09:45

Рівненські рятувальники вирушили у Слов`янськ для розмінування звільнених територій [Фото+Відео]

13 серпня до міста Слов’янськ Донецької області вирушила група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Рівненській області в складі 5 чоловік особового складу на двох спеціальних автомобілях.
Як повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Рівненській області, рятувальники направлені у розпорядження начальника Зведеного аварійно-рятувального загону Донецької області ДСНС України та будуть виконувати роботи з очищення від вибухонебезпечних предметів звільнених від терористів територій населених пунктів. На сході України піротехніки ДСНС України щодня знешкоджують сотні вибухонебезпечних предметів.



Перевірити готовність рівненських рятувальників до виконання завдань на сході країни приїхав голова облдержадміністрації Сергій Рибачок. Керівник області поспілкувався з кожним рятувальником, що вирушає у небезпечний регіон, та особисто переконався у повному забезпеченні групи піротехнічних робіт всім необхідним екіпіруванням.



В.о. начальника Головного управління Держслужби з НС полковник служби цивільного захисту Сергій Крук доповів очільнику ОДА, що піротехніки загону мають достатній рівень теоретичних знань та практичних навичок, неодноразово брали участь у розмінуванні місцевості в Новобогданівці, Лозовій та мають достатній досвід для виконання подібних завдань.



Після цього полковник Сергій Крук особисто проінструктував особовий склад групи піротехніків, під час якого наголосив перш за все на дотриманні заходів безпеки при виконанні робіт за призначенням та нагадав про сувору дисципліну, а також побажав скорішого повернення.





На правах реклами