Ми у Facebook
28.08.2014, 09:30

Молодші медичні сестри та соціальні робітники отримуватимуть доплати

Розширено перелік професій, на які не застосовується постанова Кабміну від 1 березня 2014 року №65 "Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету".
Молодші медичні сестри та соціальні робітники включені до переліку посад, на які не поширюється тимчасове припинення встановлення доплат за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників, - повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики.

Уряд вніс зміни до Постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 р. №65 "Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету".

"Тимчасове припинення встановлення доплат не застосовується, зокрема, для лікарів-фахівців, вихователів, учителів, викладачів професійно-технічних та вищих навчальних закладів. Тепер в цьому переліку - і молодші медичні сестри та соціальні робітники, які доглядають за людьми з особливими потребами (психічно хворими, інвалідами, хворими на неактивні форми туберкульозу). Працюючи за тимчасово відсутнього колегу у важких умовах, вони несуть велике навантаження, яке має оплачуватися додатково", - пояснила міністр соціальної політики України Людмила Денісова.

Як зазначила міністр, це рішення уряду має запобігти погіршенню рівня обслуговування людей з особливими потребами та плинності кадрів медичних і сооціальних працівників.





На правах реклами