Ми у Facebook
11.10.2014, 22:00

12 жовтня у центрі Рівного - благодійний ярмарок

Рівненський Клуб Успішних Людей вже три роки поспіль проводить благодійний проект «СОНЕЧКО В ДОЛОНЬКАХ». У неділю, 12 жовтня, в рамках проекту в центрі Рівного, біля ресторану "Шкварочка", відбудеться благодійний ярмарок рукодільних виробів. Усі зібрані кошти підуть на потреби військовослужбовців.
В рамках проекту відбуваються просвітницькі, навчальні та розвиваючі майстер-класи для вихованців Тучинської спеціальної школи-інтернату для дітей з відставанням у психічному розвитку.

За ці роки між Клубом успішних людей та інтернатом склалися справжні щирі стосунки дружби, розуміння і підтримки. До проекту залучилось багато волонтерів – мешканців Рівного та області, які бажають робити маленькі, але реальні добрі справи для дітей, витрачати на них свої знання, час і душевне тепло.

На Рівненщині дітей воїнів АТО звільнять від плати за навчання?

В 2014 році благодійний проект «СОНЕЧКО В ДОЛОНЬКАХ» розпочинає новий сезон в дещо в новому форматі. Тепер організатори спрямовують свої зусилля не тільки на самих діток з Тучинської школи-інтернату, а разом з ними і їхніми педагогами працюватимуть над підтримкою героїчних захисників на сході, від яких залежить спільне майбутнє. І сонечко із дитячих долоньок буде подароване саме їм.

У Рівному відбувся вечір добра та талантів

Протягом вересня-жовтня заплановане наступне:

1. Діти на уроках напишуть листи і намалюють малюнки для солдатів на сході.

2. На традиційних майстер-класах майстри і волонтери Клубу Успішних Людей разом з вихованціями інтернату виготовлять маленькі патріотичні подарунки, які будуть передані у зону воєнних дій.

3. В жовтні 2014 року за сприяння партнера проекту — ресторану «Шкварочка» - у центрі Рівного буде проведено благодійний ярмарок, на якому рівняни та гості міста зможуть придбати чудові рукодільні вироби, зроблені дітками, вчителями, членами Клубу. 100% отриманих коштів буде передано на реальні потреби наших захисників.

На Рівненщині стартує благодійний проект "Сонечко в долоньках"

Клуб також запрошує до участі в акції майстрів, рукодільників і усіх небайдужих, якщо ви готові віддати на допомогу армії 20% вашого виторгу на ярмарку. Участь в ярмарку безкоштовна.

Увага! Ярмарок відбудеться у неділю, 12 жовтня, біля ресторану "Шкварочка" (майдан Незалежності, приміщення кінопалацу Україна".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ