Ми у Facebook
05.11.2014, 10:44

Футбол. Ліга Чемпіонів УЄФА: напередодні поєдинку «Шахтар» - «БАТЕ»

Сьогодні, 5 листопада, у Львові на стадіоні Львів-Арена о 21:45 відбудеться матч між українським «Шахтарем» та білоруським «БАТЕ». Пряма трансляція поєдинку на каналі «Україна» та «Футбол 2».
Результат першого поєдинку надовго запам’ятається українським вболівальникам - 7:0 за Гірниками. Перемога для нашої команди дуже важлива, адже ситуація у групі, де грає «Шахтар», досить напружена – жодна із 4 команд не втратила шанси на вихід у наступний раунд турніру.

Шахтар (орієнтовний склад): Пятов - Срна, Чегринський, Ракицький, Шевчук - Степаненко, Фернандо - Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Тайсон - Луїс Адріано

БАТЕ (орієнтовний склад):
Черник - Хагуш, Поляков, Гайдучик, Младенович - А.Володько, Яблонський - Гордійчук, Карницький, М.Володько - Родіонов

Травмовані: Кучер, Кривцов - Філіпенко, Тубіч
Дискваліфіковані: немає

Передматчеві слова:

Мірча Луческу, «Шахтар»:

«Гра буде складною. У кожного матчу своя історія. Поєдинок починається з рахунку 0:0. Ми будемо грати з командою, яка напевно приїде максимально зібраною і сконцентрованої після поразки на своєму полі. Скоріше за все, «БАТЕ» буде діяти на ентузіазмі, обігравши мінське «Динамо» і практично вирішивши результат чемпіонату. Якщо в майбутній зустрічі хтось і може щось програти, то це тільки ми. Суперник же - тільки виграти. Тому потрібно інтерпретувати всі моменти матчу з великою увагою».

Олександр Єрмакович, «БАТЕ»:

«Ми налаштовані оптимістично і готові завтра, принаймні, хоча б нав'язати гру супернику. Приїхали до Львова з хорошим настроєм. Гарне місто і дуже важливий футбольний турнір, тому настрій на висоті».

Прогноз OGO.ua – 3:1

Див. також:

Футбол. Ліга Європи: чорний день для українських клубів [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ