Ми у Facebook
12.11.2014, 13:24

Рівне: підприємець, який організував гральний бізнес, отримав вирок

Прокуратура Рівненської області забезпечила участь у судовому розгляді кримінального провадження, в якому ухвалено вирок підприємцю та його засуджено згідно із законом за вчинення кримінального правопорушення, що передбачене ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).
Як повідомляє Прес-служба прокуратури Рівненської області, досудовим і судовим слідством було доведено, що цей підприємець, з метою отримання незаконного прибутку на постійній основі, у порушення вимог закону «Про заборону грального бізнесу в Україні» організував та здійснював у Рівному діяльність 5 залів із надання послуг грального бізнесу.

Діяльність протизаконного бізнесу було викрито та припинено правоохоронцями у вересні поточного року.

Підприємцю винесено обвинувальний вирок та призначено покарання у виді штрафу у розмірі 170 тис. грн. Також судом конфісковано все гральне обладнання – 111 одиниць комп’ютерної техніки та обернено в дохід держави грошові кошти в сумі близько 20 тис грн., 100 дол США та 200 Євро, отримані внаслідок незаконної господарської діяльност.

Вирок суду в законну силу ще не вступив. Учасники судового процесу мають право на його оскарження в передбачений законом термін.

Див. також:

У центрі Рівного збили 16-річного велосипедиста [Подробиці події] [+Фото]

На Рівненщині вигоріло 8 тонн зерна






На правах реклами