Ми у Facebook
18.11.2014, 23:23

Жах у центрі Рівного: «Ваше приміщення заміноване, ви усі загинете» [+Фото]

За 15 хвилин з приміщення Рівненської дирекції "Укрпошти" через повідомлення про замінування евакуювали близько 200 людей.
18 листопада о 12.10 в приймальню директора РД УДППЗ «Укрпошта» зателефонував невідомий чоловік та українською мовою сказав «Ваше приміщення заміноване, ви усі загинете». Керівництво пошти негайно повідомили правоохоронців.

На місці події прибула слідчо-оперативна група Рівненського міськвідділу міліції, а також експерти вибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, кінологи, медики, рятувальники та співробітники МНС.

За 15 хвилин з приміщення було евакуйовано близько 200 людей.

Після обстеження приміщення та території будівлі, вибухонебезпечних предметів виявлено не було. О 13 годині 50 хвилин РД УДППЗ «Укрпошта» відновила роботу. Повідомлення про замінування виявилось неправдивим.

- Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Про це повідомила Надія Юрчук з Рівненського міськвідділу міліції.

ФОТО З МІСЦЯ ПОДІЇ

До теми:

Чергове «мінування» у Рівному: наразі - Укрпошта та Укртелеком [+Фото]

У Рівному "замінували" податкову

Коментар головного податківц Рівненщини щодо "замінування" податкової





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ