Ми у Facebook
20.11.2014, 09:45

Річниця Євромайдану: у Рівному презентували фільм про Революцію Гідності

Ключові епізоди Революції Гідності зібрали в одному документальному фільмі - "Євромайдан. Чорновий монтаж". Днями фільм до Річниці Євромайдану презентували у Рівному.
Документальна стрічка "Євромайдан. Чорновий монтаж" об'єднує кадри, які надали режисери, що знімали український протест. "Євромайдан. Чорновий монтаж" на Рівненщині покажуть в рамках Мандрівного кінофестивалю про права людини.

Повелення Леніна, захоплення КМДА, спалення автобусів спецпризначенців та розстріл людей, які повстали проти диктаторського режиму. Кінострічку "Євромайдан. Чорновий монтаж" вперше презентували на Міжнародному фестивалі документального кіно про права людини, який проходив у Києві ще навесні. Тепер же найкращі кінострічки, які показали в столиці, мандруватимуть Україною. На Рівненщині їхній показ організовуватиме Комітет виборців. Фільм про українську революцію покажуть, зокрема і в навчальних закладах області.

Триватиме Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини на Рівненщині три тижні. Окрім, "Євромайдану. Чорновий монтаж" в області покажуть й інші стрічки: "Помаранчева зима", "Путінські ігри", "Пуссі проти Путіна" та "Амосов-Сторіччя".

Джерело: РТБ

Статті до теми:

Річниця Євромайдану: рівнян знову закликають вийти на Майдан

21 листопада - річниця Євромайдану





На правах реклами