Ми у Facebook
27.11.2014, 07:55

Гороскоп на 27 листопада: рухайтесь вперед

Сприятливий день для ділової кар’єри, бізнесу, навчання, громадської діяльності. Дійте, працюйте над собою, організовуйте інших для досягнення своєї мети. Особисте життя може опинитися на другому плані. Але це ненадовго.
Астрологічний прогноз: 27 листопада 2014, четвер.

5/6 місячна доба. Місяць у знаку Водолія (перша чверть, росте).

Активний, бадьорий ранок, серйозний, діловий робочий день. Вдасться зробити багато чого. Удача сама проситиметься до рук. Головне – її помітити і зробити все, щоб використати свій шанс.

Друга половина дня покаже, наскільки ви на своєму місці. Не виключені несподівані новини чи завдання, через які доведеться трохи поміняти свої плани. Звідси - дратівливість, надмірна поспішність.

У любовних, подружніх, партнерських стосунках ймовірні невеличкі проблеми. Сьогодні чоловіки та жінки слабо розумітимуть одне одного і можуть не сприйняти того, чого хоче друга половинка…

Не нервуйте. Просто подумайте, подивіться на ситуацію і на себе об'єктивно, обміркуйте всі плюси та мінуси. Правильне рішення прийде саме собою. А весь світ почекає!

Вечір – для спокійного відпочинку і відновлення сил. Треба привести себе в порядок і звикнути до змін, якщо вони відбулися напередодні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 24 - 30 листопада
Ежедневный лунный гороскоп покупок
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами