Ми у Facebook
28.11.2014, 07:55

Гороскоп на 28 листопада: курс на позитив

Кінець робочого тижня – саме час завершити недороблені справи й оцінити результати. Рекомендується займатися тим, що виходить найкраще і до чого лежить душа. Творчі люди відчують натхнення.
Астрологічний прогноз: 28 листопада 2014, п’ятниця.

6/7 місячна доба. Місяць у знаку Водолія (перша чверть, росте).

П'ятниця – чудовий день для будь-яких занять, де можна продемонструвати свої вміння, проявити фантазію та розкрити приховані таланти. Особливе натхнення і радість подарують цікава робота, а також бізнес, який спочатку був улюбленим хобі.

У діловій сфері, комерції та громадській діяльноті можуть з'явитися передумови для нового тривалого співробітництва. Буде цікаво обговорювати різні нюанси. Але не поспішайте тиснути руку - уточніть всі деталі, перш ніж ставити свій підпис на документі.

У першій половині дня найкраще працювати самостійно й за вільним графіком. Якщо до вихідних мусите виконати певні завдання – не бурчіть і не намагайтесь когось обманути. Налаштуйтесь на позитив, зберіться з силами та думками. Складіть невеличкий список термінових справ і послідовно, по одній починайте їх робити.

Будьте готові до несподіваних домашніх клопотів та господарських витрат. Здебільшого вони приємні. А несподівані тому, що ви просто про них забули )

Ідеальний день для шлюбних стосунків, якщо пара мріє про довге, щасливе і спокійне сімейне життя.

Після обіду будьте обережніші в особистому та діловому спілкуванні. Слідкуйте за тим, що ви говорите вдома та поза ним. Старайтесь говорити правду або просто мовчати. Астрологи застерігають: не проклинайте і не обзивайте інших, бо ваші слова можуть повернутися проти вас.

Вечір – для спокійного й водночас цікавого відпочинку. Ви його заслужили!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 24 - 30 листопада
О чем говорит наш сон в понедельник и что часто снится с четверга на пятницу
Ежедневный лунный гороскоп покупок
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами