Ми у Facebook
03.12.2014, 07:48

Гороскоп на 3 грудня: знайти простий вихід

Сприятливий день. Багато людей відчують приплив енергії, поліпшиться самопочуття та настрій. Легкий успіх чекає на тих, хто добре підготувався.
Астрологічний прогноз: 3 грудня 2014, середа.

11/12 місячна доба. Місяць у знаку Тельця (друга чверть, росте).

Позитивний день. Чи буде він корисним та продуктивним – багато в чому залежить від кожного.

Доля завжди дає нам якісь шанси. А от чи можемо їх розпізнати? Чи здатні ними скористатися? Чи вистачить власних сил, знань, професійних вмінь? Чи треба звертатися за чужою підказкою або підтримкою? Зірки на цю тему кажуть: сьогодні все у наших руках.

Щоправда, надто ризикувати й хитрувати у бізнесі, політиці та діловій кар’єрі не варто. Дійте, якщо бачите не тільки кінцеву мету, а й весь шлях від початку до кінця. Якщо треба, міняйте тактику та свої плани.

Вдалий день для дому та сім’ї. Навіть щоденні побутові проблеми сприйматимуться як важлива місія ) Це зміцнить стосунки й допоможе спільно вирішити деякі фінансові, побутові та особисті проблеми.

Багато чого дасть спілкування з родичами, особливо представниками старшого покоління. Успішним виявиться вирішення різних формальних питань, у тому числі, пов'язаних з майном та нерухомістю. Але майте на увазі: може сплисти на поверхню якийсь обман або спроба перехитрити інших.

У другій половині дня та ввечері добре займатися благодійністю, готувати сюрпризи та подарунки, влаштовувати романтичні побачення та сімейні чаювання. Можна побалувати рідних та близьких своєю фірмовою стравою або спробувати щось приготувати з бабусиних рецептів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 1- 7 грудня
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ