Ми у Facebook
27.01.2015, 16:30

Нове відділення ПриватБанку відкрито на Словацького

У м. Рівне в приміщенні новозбудованого бізнес-центру “СЛОВАЦЬКИЙ” відкрито сучасне банківське відділення. Передові банківські технології, сучасне обладнання та цілодобовий пункт самообслуговування дозволяють клієнтам отримувати будь-яку послугу протягом декількох хвилин у цілодобовому форматі обслуговування 24/7.
Відкритий простір, відсутність кабінетів, наявність універсальних спеціалістів, що вирішують будь-яке банківське питання, - ознака нового відділення ПриватБанку. Передовою технологією є використання планшетів, що дозволяє клієнту, спілкуючись зі спеціалістом, особисто візуально контролювати процес банківської операції, перейняти досвід та згодом, за допомогою інтернет-банкінгу Приват24, здіснювати операції особисто вдома. Тут, на відділенні, як дома, можна присісти поруч і, спілкуючись з спеціалістом, отримати потрібну послугу.

За допомогою планшету співробітники відділення ПриватБанку мають можливість надавати клієнтам найпопулярніші послуги - від випуску кредитної карти і депозиту до оплати комунальних послуг та купівлі квитків на транспорт. Крім того тут допоможуть клієнтам завантажити та налаштувати корисні мобільні додатки ПриватБанку на особистому смартфоні або планшеті.



“Ми намагаємось завжди прислухатись до побажань та думок клієнтів, - говорить директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Андрій Якимів. - Тому вирішили відкрити сучасне відділення в центрі міста. Облаштовані тут зона планшетних продажів та комфортна зона очікування покликані зробити обслуговування швидким та зекономити час клієнта. Крім цього, після 18.00 години клієнти можуть отримати послуги самостійно у пункті самообслуговування. Вхід до неї відкривається з допомогою банківської картки, і клієнт отримує доступ до терміналу самообслуговування, завдяки якому може здійснити необхідні банківські операції”.

На відділенні за адресою м.Рівне, вул.Словацького, 4/6, що росташоване у бізнес-центрі “СЛОВАЦЬКИЙ”, раді бачити клієнтів щоденно з 9.00 до 18.00 години без обідньої перерви та у суботу з 9.00 до 16.00 години. Для зручності клієнтів ПриватБанк активно створює універсальні точки обслуговування, які дозволяють зняти готівку з картки або здійснити платіж цілодобово. У Північно-Західному Регіональному управлінні ПриватБанку в Рівненській області функціонує 58 банківських відділень, встановлено 324 термінали самообслуговування, 165 банкоматів.





На правах реклами