Ми у Facebook
28.01.2015, 12:30

Рівненщина: жінка намагалася передати засудженим партію наркотиків [ФОТО]

У Катеринівській виправній колонії затримали жінку, яка намагалася передати засудженим наркотики.
В Катеринівській виправній колонії (№46), під час проведення догляду громадянки, яка прибула до установи на тривале побачення до засудженого чоловіка, працівники установи виявили та вилучили поліетиленовий згорток, в якому знаходились дві медичних таблетки овальної форми білого кольору невідомого походження. Даний згорток жінка приховала у волоссі.

Про вилучення повідомлено співробітників Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області.



Також у Городищенській виправній колонії управління ДПтС України в Рівненській області (№96), у ході відпрацювання оперативної інформації з метою перекриття каналу надходження на територію охороняємого об’єкту заборонених для зберігання та використання засудженими предметів та речовин, співробітники оперативного відділу установи спільно з співробітниками РВ УМВС України в Рівненській області, біля паркану колонії, затримали трьох громадян, жителів м.Рівне.

«При проведеному огляді громадян, оперативною групою РВ УМВС України в Рівненській області було виявлено та вилучено пакунок підготовлений до перекиду, в якому знаходилась речовина зеленого кольору рослинного походження», - розповів начальник Городищенської ВК Юрій Луцук.

Працівники РВ УМВС України в Рівненській області провели відповідне документування вилученого пакунка.





Статті по темі:

У день Водохреща на Рівненщині вчинили самогубство двоє безробітних

За крадіжку з кладовища чоловіка посадили на три роки





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ