Ми у Facebook
30.01.2015, 22:40

"Це чудово!” або "Фууу... Гидота!” – ставлення сучасних рівнян до орального сексу

Оральний секс – давній вид класичного сексу. Звісно, під класикою у кожного свої поняття =) Після дискусії автора з людьми, які задіяні у багатьох сферах суспільного життя, можна зробити висновок – цей процес є звичайним для більшості.
Жінки:

Студентка, 20 років:
"Я лояльно ставлюсь до такого процесу, мені подобається робити "приємно” своєму коханому. Особливо, коли "критичні дні” - це рятує. Звісно, це найінтимніша процедура між закоханими, що може бути інтимніше за оральний секс? Мені приємніше "це” робити, але я не люблю, коли "це” роблять мені, бо якось не по собі тоді стає. Для мене з моїм коханим – це обов’язкова прелюдія перед класичним сексом”.

Працівниця банку, 44 роки
"Ми з моїм чоловіком займаємося "оральними процедурами” часто. Йому це подобається, і я не в силах відмовити. Я хочу, щоб він був задоволений, та й мені це до вподоби. Він також любить робити і мені "приємно”. По секрету скажу, років 10 тому ми не займалися цим, але оскільки Інтернет стрімко розвивався, доцільної інформації перед очима було вдосталь, начитавшись і надивившись, і самі спробували”.

Чоловіки

Охоронець, 22 роки:
"Мені оральний секс дуже подобається, я отримую від нього значно більше задоволення, аніж від звичайного. Про нього я своїй жінці наголосив відразу, як ми почали займатися сексом. Треба творчий підхід до такого процесу. На мою думку, оральний секс – це мистецтво неймовірного задоволення!”

Бізнесмен, 35 років:
"Я противник тільки коли мені "це” роблять. Я ніколи жодну свою дівчину не примушував до такого. І хоч теперішня моя дівчина інколи навіть сама пропонує, я відмовляюсь, і роблю "приємне” тільки їй”.


Коментар сексопатолога
— Я вважаю, що якщо люди люблять один одного і довіряють один одному, то чому б і ні? Оральний секс — це один із видів сексу, який практикують тисячоліттями. Тут немає якихось заборон, головне, щоб він подобався двом партнерам, а не щоб жінка робила його через силу.

Хоча раніше мене вчили, що це збочення. Але тепер я читаю багато медичної літератури і взагалі бачу по своїх пацієнтах, що це природний вид сексу. Якоїсь небезпеки з медичної точки зору я в цьому також не бачу.

Єдине, що варто враховувати жінкам, — це міра. Не привчайте своїх чоловіків до постійного орального сексу. Бо може виникнути звикання і звичайний секс відійде на другий план. А жінка ж не може задовольнятися оральним сексом, їй потрібен звичайний секс.

Думка автора

Мені близька думка охоронця. І студентка теж права – це найінтимніша процедура між закоханими. Для мене класичний і оральний секс – це одне й те ж і завжди разом.

P.S. Годі вже соромитись таких питань! Звісно, це суто особиста справа кожного, але про це завжди будуть говорити.

P.P.S. Кохайте і будьте коханими!





На правах реклами