Ми у Facebook
05.02.2015, 07:48

Гороскоп на 5 лютого: баланс між бажаннями та реальністю

Сьогодні на нас чекає досить гармонійний, оптимістичний і сприятливий для більшості добре налагоджених справ. Можливі приємні несподіванки та зустрічі. Багато чого залежить від нас самих - позитивного настрою, добрих намірів та конкретної роботи.
Астрологічний прогноз: 5 лютого 2015, четвер.

16/17 місячна доба. Місяць у знаку Діви (третя чверть, спадає). Сонце у знаку Водолія.

Чудово: миритися з друзями та коханими і пробачати близьких людей; займатися звичними щоденними справами, які приносять користь і задоволення; одружуватись і утворювати щасливі на довгі роки подружні пари.

Добре: працювати й навчатися; вдосконалювати професійну майстерність; застосовувати теорію на практиці; дотримуватися чіткого графіку; продавати й купувати; дбати про дім та родину; спілкуватися з давніми знайомими і знайомитися з новими людьми; вирушати в короткі поїздки та відрядження;

Не рекомендується: перенапружуватися нервово та фізично; братися одночасно за декілька справ; діяти спонтанно і хаотично.

Обережно! При всьому оптимізмі не переоцініть свої сили та можливості, не перевантажуйте себе зайвою роботою і поки що нічого не обіцяйте. Перевіряйте будь-яку інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 2 – 8 лютого 2015
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Любовний гороскоп на 2015 рік
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ