Ми у Facebook
11.02.2015, 14:50

Боротьба за футбольну владу на Рівненщині ще не закінчилася? [+Відео]

Несподіване продовження знайшла історія з виборами нового голови Рівненської обласної федерації футболу (РОФФ), яким став бізнесмен Олексій Хахльов. Судячи з подій останніх днів, екс-голова цієї громадської організації Михайло Кривко й досі вважає себе її керівником.
Зокрема, на сайті РОФФ нещодавно з’явився наказ голови Кривка про призупинення діяльності в СГО «Рівненська обласна федерація футболу» членів її виконкому, а саме Віктора Кучера, Євгена Лева, Віктора Кириловця, Василя Пістоля, Миколи Васюти, Олександра Гіля, Валерія Гладкова та Ярослава Турчака. Пан Кривко законність такого рішення мотивує «істотним порушенням Статуту РОФФ та підривом престижу та іміджу Рівненської обласної федерації футболу в складі ФФУ, а саме - участю в нелегітимній позачерговій конференції».

Як відзначається в наказі, призупинення повноважень буде діяти до найближчого засідання виконкому РОФФ. Щоправда, не зовсім зрозумілим стає, хто ж подібне засідання буде проводити – адже, крім вище згадуваних восьми осіб, пан Кривко ще 30 грудня припинив повноваження ще двох членів виконкому - свого першого заступника Володимира Поліщука та заступника Олега Кучера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному футболом буде заправляти Олексій Хахльов
До Рівненської обласної федерації футболу викликали міліцію
Відбувся передостанній тур міського Меморіалу Шморгуна з футболу

Нагадаємо, що ще 4 лютого, коли відбулася позачергова Конференція РОФФ і було переобрано вище футбольне керівництво Рівненської області, Михайло Кривко телефоном прокоментував своє відношення до подібних дій колишніх своїх колег. Зокрема, він заявив, що за посаду «воювати не буде», хоча й передасть усі необхідні документи у Федерацію футболу України, яка й повинна у цій історії поставити остаточну крапку.

Інтерв'ю Кривка місцевому телеканалу:






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ