Ми у Facebook
22.02.2015, 13:30

OGO.ua запрошує рівнян до спілкування в соцмережах

Ми стаємо ще ближчими до вас - завдяки групам OGO.ua в соцмережах Facebook і "В Контакте"! Запрошуємо вас обмінюватись новинами і разом створювати інформаційну картину РівнОГО - долучайтеся до наших спільнот, пропонуйте теми, коментуйте наші матеріали!
Соціальні мережі для нас, журналістів, сьогодні - це і одне із найоперативніших джерел інформації, і засіб залучення нових читачів. В усьому світі редакції працюють над тим, аби якнайповніше використати можливості соцмереж. І "ОГО" - аж ніяк не виняток. Більше того, досвід нашої редакції у спілкуванні з читачами в соціальних мережах став темою презентації, яку нещодавно ми представили колегам на міжнародній конференції "Трансформація журналістики", яка відбулась у Києві з ініціативи Національної спілки журналістів України за підтримки ОБСЄ.

Ми прагнемо стати ще ближчими до вас - і запрошуємо до спілкування у наших групах "В Контакте" і на Facebook. Нині вже понад 1900 інтернет-користувачів мають змогу отримувати і коментувати найсвіжіші новини, а також пропонувати власні через групу OGO.ua "В Контакте", а більш як 1100 користувачів інтернету вже уподобали сторінку OGO.ua на Facebook.

Отож, запрошуємо вас до спілкування, давайте створювати новини разом і обмінюватись ними! А наші групи в соцмережах нехай допоможуть нам бути ближчими один до одного!

Група OGO.ua "В Контакте": приєднатись



Група OGO.ua у Facebook: приєднатись








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ