Ми у Facebook
02.03.2015, 12:00

«Кардинал» і «СумДУ» влаштували гольову феєрію у Рівному [+Відео]

У матчі 16 туру Екстра-ліги МФК «Кардинал-Рівне» на власному паркеті впевнено розібрався з одним із атусайдерів змагань – сумським «СумДУ».
Фото - зі сторінки МФК "Кардинал-Рівне" у Facebook.

Вже з перших миттєвостей поєдинку рівненчани продемонстрували свою налаштованість на перемогу – на 4-ій хвилині завдяки голам Ситника та Сондака господарі вели в рахунку 2:0. Згодом, Волянюк збільшив перевагу «Кардинала» до трьох м’ячів.

По перерві господарі продовжували шматувати оборону сумчан – вдруге відзначився Сондак та вперше Новосад.

Програючи 0:5, тренер гостей зрозумів, що втрачати більше нема чого і випустив на поле п’ятого польового гравця. Гра із «одним зайвим» виявилася більш ефективнішою та дозволила «СумДУ» не лише перемістити «бойові дїї» на половину майданчика суперника, але й провести декілька результативних атак.

Боротьба на зустрічних курсах в останній чверті поєдинку принесла перемогу сумчанам з рахунком 4:3, щоправда підсумкова перемога дісталася, цілком заслужено, МФК «Кардинал-Рівне» - 8:4.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал» не зумів пробитися до «Фіналу чотирьох» у Кубку України
«Кардинал-Рівне» завтра у Львові продовжить боротьбу за Кубок України
«Кардинал» втратив перемогу в Хмельницькому за 4 секунди до фінальної сирени

Таким чином, за два тури до завершення регулярного чемпіонату рівненчани піднялися на четверту сходинку турнірної таблиці, маючи в активі 30 очок. На одне більше у луганського ЛТК, який розмістився на третій сходинці. Саме з луганчанами в гостях кардиналівці і проведуть наступну гру 7 березня.

Протокольні дані.

МФК «Кардинал-Рівне» – «СумДУ» (Суми) – 8:4 (3:0)

«Кардинал-Рівне»: Іван Гурко (Віталій Дєнюжкін, '30) - Віталій Танський, Володимир Сондак, Мар’ян Маринюк, Дмитро Ситник - Михайло Волянюк, Сергій Піддубний, Віталій Кашуба, Владислав Гарбарук - Артем Фаренюк, Євген Ланко, Максим Новосад.

Голи: Дмитро Ситник (1), Володимир Сондак (4,21), Михайло Волянюк (14,40), Максим Новосад (24), Віталій Кашуба (30, з пенальті), Віталій Танський (37) - Денис Довгополов (28), Євген Петраков (36), Максим Ганжа (38), Андрій Бурдюг (38).

Попередження: Андрій Бурдюг (29), Максим Мисловський (33), Олег Хавренко (33), Віктор Кириленко (33) (усі – «СумДУ»).




ОГЛЯД ПОЄДИНКУ.






На правах реклами