Ми у Facebook
07.03.2015, 15:00

Асоціація аматорського футболу відзначила Рівненщину

На черговій звітно-виборній конференції Асоціації аматорського футболу України (ААФУ) за вагомий внесок у розвиток любительського футболу в країні Рівненська обласна федерація футболу (РОФФ) та президент оржівського ОДЕКа Мирон Чернецький були нагороджені відзнаками Асоціації.
5 березня в Києві відбулась V звітно-виборна конференція Асоціації аматорського футболу України.

На ній, зокрема, за результатами чотирирічної співпраці з 2011 по 2014 рік, дипломами, вимпелами та м’ячами були нагороджені регіональні федерації футболу. Рівненська федерація здобула почесне третє місце (перше - у Київської обласної федерації футболу, друге – у Кіровоградської обласної федерації футболу).

За вагомий внесок у розвиток аматорського та дитячого футболу в Україні почесними грамотами ААФУ нагороди отримали вчителі фізичного виховання, представники мас-медіа, а також районні федерації футболу та державні установи. Крім того, медаль за заслуги перед Асоціації отримав президент ФК ОДЕК (Оржів) Мирон Чернецький.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Федерація футболу України отримала нового президента

Футболістки «Родини» стали п’ятими на Зимовій першості України в Умані

Окрім того, після затвердження звіту Ревізійної комісії, пройшли вибори президента ААФУ. На безальтернативній основі одноголосно були подовжені на наступні чотири роки повноваження Федора Шпига. Першим віце-президентом залишився Олександр Каденко, а віце-президентами організації стали Андрій Біба та Тарас Клим.

Нагадаємо, що оржівський ОДЕК в минулому сезоні став бронзовим призером Аматорського чемпіонату України, а в сезоні 2013 року виграв ці змагання.








На правах реклами