Ми у Facebook
20.05.2015, 12:00

Підозрювані у крадіжках втекли з Рівненщини до Тернополя

Злочинці проігнорували проведення слідчих дій та втекли до сусідньої області.
Співмешканці 22-річний Тарас і 21-річна Ганна у Рівному районі скоїли шість злочинів. Їм повідомили про підозру, однак парочка встигла втекти на нове місце для проведення чергових махінацій.

Крадіжка тижня: рівнянин обікрав близько десяти будинків

Пара познайомилась в соцмережах й вирішила жити разом. Проте, за браком коштів молоді люди не пішли праювати, а вирішили заробляти на життя крадіжками.

Обманювали знайомих й цупили з дому переважно золоті вироби. Зокрема, вкрали ювелірні вироби й у господині, яка здавала молодим квартиру.

Рівненщина: на залізниці скоїли крадіжку

У скоєних злочинах парочка зізнались та чітко з’являлись до райвідділу для проведення слідчих дій. Утім, на наступний допит вже не з'явились.

Працівники Рівненського РВ УМВС оголосили зловмисників у розшук. Злочинців вдалось затримати аж у Тернополі.
Щоб запобігти подальшому переховуванню підозрюваних від органів досудового розслідування та органів суду, слідчий райвідділу Ганні обрав міру запобіжного заходу – домашній арешт без електронного засобу контролю, — повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського РВ Валерій Серветник. — Тарасу через втечу змінили особисте зобов’язання на тримання під вартою.

Законодавством парі злочинців передбачено статтю 190 Кримінального кодексу України, що передбачає обмеження волі від трьох до п'яти років, повідомили у прес-службі Рівненського РВ УМВС України.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ