Ми у Facebook
26.05.2015, 09:15

8 цікавих фактів про орендарів Рівного

На сьогоднішній день дуже багато рівнян винаймають житло, і така категорія населення має свої запити, особливості та проблеми. Ціна за квартиру є головним критерієм пошуку і відбору. Але, крім цього, є й інші критерії, за якими визначаються найбільш затребувані квартири.
1. Більше 20% рівненських сімей проживають в орендованих квартирах та будинках.

2. Права більшості з них нічим не захищені, оскільки відносини з орендодавцем не закріплені документально. Існує великий ризик примусового виселення у будь-який момент.

3. Найчастіше винаймають 1-кімнатні квартири, вони на ринку нерухомості є найпопулярнішими, а з початком кризи запити на ці квартири виросли в кілька разів.

4. Найдоступнішими пропозиціями ринку є окремі кімнати в квартирі, але ними цікавиться лише незначна частина рівнян. Орендарів бентежить наявність чужих людей по сусідству.

5. Ще одним фактом про людей, що наймають житло, є навність домашніх улюбленців, тому пошук лояльних до цього власників квартир є складним завданням.

6. Меблі. Близько 15% квартирантів бажають знімати тільки обставлену меблями квартиру. Більша частина рівнян переїжджає зі своїми меблями та технікою, головне - вся необхідна сантехніка.

7. Люди що винаймають житло все рідше надають перевагу квартирам поруч з місцем роботи, орендарі ладні пожертувати зручним місцерозташуванням задля нижчої орендної ставки. Так, у минулому році близько 50% орендарів обирали квартиру саме в тому районі, з якого їм зручніше добиратись на роботу. Зараз ця цифра значно нижча.

8. Під час свят багато рівнян та гостей міста знімають заміські будинки та квартири з подобовою орендою.



Оренда житла у Рівному. Нові оголошення






На правах реклами