Ми у Facebook
30.05.2015, 09:15

На Рівненщині останній дзвоник пролунав для 9009 школярів [+Фото]

Цього року випускниками 675 шкіл Рівненської області стали 9009 учнів, серед них - майже 300 вихованців 17 інтернатних закладів.
29 травня урочистості, присвячені випускникам, відбулись і в Клеванській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті №1 І-ІІІ ступенів. Для закладу цей випуск став особливим - 50-м ювілейним.



Випускниками разом з учнями 10-х (13 чоловік 10-А, 4 учні 10-Б) та 12 класів (4 учні) стали й педагоги закладу, що здобули другу вищу освіту в Інституті корекційної педагогіки та психології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова за спеціальністю «Дефектологія. Тифлопедагогіка» (15 випуск на кафедрі тифлопедагогіки та психології).



БІЛЬШЕ ФОТО

Із серпня 2012 року 28 педагогів здобували другу вищу освіту впродовж двох з половиною років у Клеванській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат №1 І-ІІІ ступенів та отримали кваліфікацію вчителів шкіл для сліпих та слабозорих, тифлопедагогів дошкільних закладів, інформує rvosvita.org.ua.

«У цих стінах ви отримали безцінний капітал знань і досвід, який обов’язково допоможе вам обрати правильну дорогу в житті. Упродовж багатьох років поряд з вами були ваші вчителі, вихователі, які навчали та підтримували. Адміністрація, колектив закладу намагалися створити комфортні умови для вашого проживання, навчання та виховання», - зазначив у вітальному слові заступник голови Рівненської ОДА Олександр Савчук.

Останній дзвоник пролунав і для понад півтисячі вихованців Рівненського обласного ліцею.



БІЛЬШЕ ФОТО

А для чотирьох одинадцятих класів, в яких навчались 127 випускників, - він пролунав востаннє.
Випускників закладу привітали батьки та освітяни.

За словами заступника начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Олега Пекарського, хоч навчання у закладі закінчилось, попереду у випускників незвіданий шлях дорослого і серйозного світу та чимало випробувань. Головне для випускників - успішно скласти ЗНО та правильно обрати вищий навчальний заклад.

Були цього дня у Рівненському обласному ліцеї і нагороди, подяки та грамоти кращим із кращих вихованців, повідомляє rvosvita.org.ua.

Дивіться також:
Останній дзвоник 2015: ЗОШ № 1





На правах реклами