Ми у Facebook
23.06.2015, 12:30

Рівненщина: розшукуються свідки розбійного нападу

Рівненські правоохоронці розшукують чоловіка, який скоїв розбійний напад та відібрав кошти.
Близько 10 години в селищі Оржів Рівненського району до будинку родини одного з працівників місцевого підприємства зайшов невідомий чоловік у масці. Погрожуючи господині предметом, зовні схожим на пістолет, наказав віддати гроші.

Налякана 56-річна потерпіла, яка на момент скоєння злочину перебувала вдома сама, дістала з шафи всі заощадження – тридцять тисяч доларів США. Отримавши гроші, зловмисник поспіхом залишив будинок.

— Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (розбій, поєднаний із проникненням у житло), — заступник начальника УМВС України в Рівненськіій області Володимир Голубош. — З метою встановлення та затримання особи зловмисника проводяться всі необхідні слідчі дії та оперативні заходи.

Правоохоронці звертаються до всіх хто володіє будь-якою інформацією щодо скоєного кримінального правопорушення, повідомляти правоохоронців за телефоном (067)49-52-959 або 102. Конфіденційність гарантуємо.

За матеріалами СЗГ УМВС України
в Рівненській області

Читати також:

У Рівному згорів Porche Cayenne

Рівненщина: вбив товариша через гроші





На правах реклами