Ми у Facebook
01.07.2015, 07:45

Гороскоп на 1 липня: наближається Повня, контролюйте себе

Досить неспокійний, але в цілому позитивний та оптимістичний день. Наближається Повня, можливі несподіванки. Як уникнути нових проблем в особистих та ділових стосунках – читайте далі.
Астрологічний прогноз: 1 липня 2015, середа.

15/16 місячна доба. Місяць у знаку Стрільця/Козерога (друга чверть, росте). Сонце у знаку Рака.

Чудово: підтримувати позитивний настрій, зберігати спокій, контролювати себе у незвичних ситуаціях; відслідковувати нову інформацію, придивлятися до чужих людей та прислухатися до порад сторонніх.

Добре: займатися звичними, добре знайомими справами на роботі та вдома; обмежити ділові та особисті контакти вузьким колом спокійних та надійних людей; виправляти помилки; працювати фізично, влаштовувати велике прибирання; очищати організм, голодувати.

Не рекомендується: ризикувати, займатися дуже важливими та відповідальними справами; вплутуватися в сумнівні авантюри та вирушати у далеку подорож; з’ясовувати особисті стосунки, підозрювати та ревнувати, сваритися й скандалити; захоплюватися гострими спеціями та міцним алкоголем.

Обережно! Можливі проблеми з технікою. Азартні ігри, любовні ігри, кримінальні пригоди та інші гострі відчуття можуть обернутися дуже великими неприємностями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 29 червня – 5 липня
Місяць уповні: що можна і чого не можна





На правах реклами