Ми у Facebook
31.07.2015, 10:00

На хабарі затримано заступника начальника департаменту Рівненської ОДА

У результаті спільних дій прокуратури Рівненської області спільно з працівниками УСБ України в області у четвер, 30 липня викрито заступника начальника одного із департаментів Рівненської обласної державної адміністрації, який вимагав та одержав 5600 гривень неправомірної вигоди.
За вказану суму посадовець органу влади сприяв видачі мешканцю області дозвільних документів на спецводокористування.

На цей час слідчими УСБ України в області розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднаної із вимаганням). Проводяться невідкладні слідчі дії.

ВІДЕО: Як зловили на хабарі заступника голови Рівненської ОДА

Посадовця затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу.

Санкція зазначеної статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Досудовим розслідуванням у даному кримінальному провадженні процесуально керує заступник прокурора Рівненської області, повідомили у прес-службі прокуратури Рівненської області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ