Ми у Facebook
31.08.2015, 17:45

Рівне: під час спідвейних змагань вболівальник побив суддю

Ілюстративне фото

Учора у Рівному під час спідвейних змагань один із вболівальників, вибігши на поле, почав бити суддю. Наряду міліції довелося обуреного чоловіка доставити до міського відділу.
Про це повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській області.


30 серпня під час змагань один із вболівальників, вибігши на поле, вдарив суддю в обличчя. Міліціонери забрали чоловіка з поля та доставили до Рівненського МВ УМВС. Там встановили особу порушника. Ним виявився 39-річний рівнянин. У міліції чоловік пояснив, що обурився бездіяльністю арбітра, оскільки той мав зупинити заїзд, коли один із гонщиків упав, і це становило небезпеку для інших учасників гонки.

Відбулося жеребкування групового етапу Ліги Чемпіонів

Інший інцидент стався на прохідній у стадіон. Там нетверезі глядачі вчинили бійку із представниками громадської організації «Сом». Чоловіків працівники роти міліції громадської безпеки особливого призначення доставили до медичного закладу для освідчення. Медики підтвердили, що хлопці перебували у стані алкогольного сп’яніння. У міському відділі встановили їхні особи. Правопорушниками виявилися 28-річний житель села Кустин та 26-річний мешканець села Бармаки Рівненського району.

За двома фактами відомості внесені до Єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання по суті цих правопорушень і в подальшому з’ясовуватимуться обставини, за результатами яких буде прийняте відповідне процесуальне рішення.

Ніхто з міліціонерів у цих сутичках не постраждав.






На правах реклами