Ми у Facebook
24.09.2015, 13:00

Сьогодні у Рівненській бібліотеці - літературне рандеву

В Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбудеться літературне рандеву «Красиве і корисне» з українським письменником та видавцем Антоном Санченко.
24 вересня 2015 року о 14.00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) відбудеться літературне рандеву «Красиве і корисне» з Антоном Санченко. Це − український письменник, видавець, розробник інформаційно-пошукових і аналітичних систем. Він народився в Херсоні, закінчив морехідне училище та філологічний факультет Київського Національного університету ім. Т. Шевченка.

До Рівного з концертним туром їде Джамала

Творчий доробок Антона Санченка нараховує такі книги, як «Весілля з Європою», «Баркароли», «Левантійські канікули» та інші. В 2010 році вийшла одна з перших електронних книг в українській літературі − «Нариси Бурси», а згодом переклад книги капітана Джошуа Слокама «Навколосвітня подорож вітрильником наодинці». Про те, як стати письменником в умовах сучасної України, розповідає книга «Самовчитель Графомана», видана одночасно в паперовому і в електронному варіантах в 2012 році. Письменник має значний життєвий досвід та здатність цікаво розповідати про нього читачеві. Читацька громадськість отримала прекрасні твори автора, кристал справжньої чоловічої прози.

Книга, котра створює читача: конкурс від рівненської бібліотеки

На захід будуть запрошені шанувальники літературного слова, читачі бібліотеки та студенти вузів Рівного.





На правах реклами