Ми у Facebook
24.09.2015, 07:45

Гороскоп на 24 вересня: нестандартні рішення

Дуже вдала перша половина дня, тож ловіть легкі перемоги та миттєвості удачі! А от друга половина дня та вечір зовсім для іншого…
Астрологічний прогноз: 24 вересня 2015, четвер.

11/12 місячна доба. Місяць у знаку Водолія (друга чверть, росте). Сонце у знаку Терезів.

Чудово: у першій половині дня швидко вирішувати нагальні проблеми, завершувати поточні справи; збирати й обробляти важливу інформацію; виправляти помилки й коригувати плани; проявляти ініціативу та приймати нестандартні рішення; спілкуватися з начальством, колегами, друзями та однодумцями; вечір присвятити собі чи спілкуванню з коханою людиною.

Добре: займатися навчанням і творчістю, діловою кар’єрою, громадською та політичною діяльністю, фінансовими та організаційними питаннями, купівлею-продажем, а також поточними справами на роботі та вдома й особистим життям; проводити неформальні зустрічі, займатися з дітьми, відвідувати цікаві заходи.

Не рекомендується: у другій половині дня перенапружуватися морально та фізично, займатися справами, які вимагають уважності, терпіння, ретельної підготовки та уваги до дрібних деталей; ображатися, ненавидіти, бути жадібним, бажати комусь зла, сваритися і плакати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 21 - 27 вересня
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Любовний гороскоп на 2015 рік





На правах реклами