Ми у Facebook
14.10.2015, 21:00

Фотозвіт від учасника грибного конкурсу

До грибного конкурсу долучився учасник з Волинської області.
Юрій Устимчук збирав свої трофеї в с. Холоневичі Ківерцівського р-ну Волинської області.

"Кожен грибник має свої грибні місця в яких він зазвичай і збирає гриби. У розпал сезону мало хто повертається додому з порожнім кошиком, - розповідає пан Юрій. - Процес збору грибів є дуже цікавим, особливо дітям – тут починаються змагання: хто першим знайде гриб, хто знайде більшого гриба, хто знайде білого гриба, а хто сироїжку. Окрім змагань, це ще чудова можливість побродити лісом та подихати свіжим повітрям – що може бути кращим?








- Останнім часом у село все частіше приїздять гості з обласного центру за грибами, адже про Холоневицькі гриби говорять усюди, - продовжує Юрій Устимчук. - І що може бути кращим після робочого тижня, як покинути шумне місто та поринути туди – де час ніби зупинився, туди – де на кожному кроці зустрічаються чудові краєвиди, туди – де ніхто нікуди не поспішає, а завжди вислухає та поспілкується".







Грибний сезон продовжується, а отже й продовжується наш конкурс! Щоб взяти участь у конкурсі необхідно прислати цьогорічні грибні знахідки на адресу info@ogo.ua і не забувайте написати декілька слів про себе.

Попередні учасники конкурсу:

Перший учасник грибного конкурсу на OGO.ua

Наступні учасники грибного конкурсу від OGO.ua

Грибний конкурс від OGO.ua набирає популярності

Грибники Рівненщини продовжують ділитися своїми фото з OGO.ua

Рівняни продовжують ділитися грибними трофеями

Ще одна учасниця грибного конкурсу від OGO.ua

Незвичні гриби від учасників конкурсу

Грибний конкурс від OGO.ua продовжується





На правах реклами