Ми у Facebook
15.10.2015, 16:15

Рівненського міліціонера судитимуть за хабар

Слідчий відділ прокуратури Рівненської області завершив досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою міліціонера у одержанні хабара.
Обвинувальний акт разом із укладеною між прокурором та підозрюваним угодою про визнання винуватості скеровано до Рівненського міського суду для розгляду, - повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

– Інспектор роти патрульної служби Рівненського МВ УМВС України в області, молодший сержант обвинувачується у тому, що одержав від громадянина 1 тис грн за вирішення питання щодо непритягнення останнього до відповідальності, – повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик. – Наразі цей час працівник міліції
відсторонений від посади.

Не побоявся Авакова: напередодні його приїзду до Рівного патрульний взяв хабар

Нагадаємо, співробітники прокуратури, СБУ та внутрішньої безпеки УМВС України затримали інспектора РПС 05.10.2015 у центрі Рівного під час одержання ним коштів.

Рівненщина: депутата місцевої ради підозрюють у хабарництві

Санкція статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді штрафу від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від 3 до 6 місяців, або позбавленням волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі спеціальною конфіскацією.





На правах реклами