Ми у Facebook
28.10.2015, 10:30

Вивчити польську можна безкоштовно і онлайн

В інтернеті з'явилася платформа, що дає можливість безкоштовного он-лайн навчання польської мови від рівня А1 до рівня В1.
Проект «Вивчи польську, пізнай Польщу» („Poznaj polski, poznaj Polskę”) є реалізований Фундацією «ВІКНО НА СХІД» в рамках програми Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща «Співпраця в галузі публічної дипломатії 2015».

Польська художниця створює вражаючі картини на опалому листі [Фото]

Проект покликаний сприяти вивченню польської мови шляхом створення комплексної і безкоштовної Інтернет-платформи по вивченню мови, яка скерована до молодих людей в Україні, що планують навчатися в Польщі. Платформа має на меті промувати навчання в Польщі, а також польску культуру та мову.

Двісті євро за нічне чергування: українські лікарі про це тільки мріють, польські – отримують

Інтренет-платформа дає можливість безкоштовного он-лайн навчання польської мови від рівня А1 до рівня В1, беручи до уваги вимоги, що ставляться при здачі іспиту на отримання Сертифікату з польської мови для іноземців. З метою збільшення ефективності навчання застосовано чимало сучасних і зручних завдань, які дають змогу легко і швидко освоїти подану інформацію. Окрім вивчення мови, користувач курсу буде мати можливість довідатися про історію і культуру сучасної Польщі. Саме тому Інтернет-сайт www.polskijazyk.pl є першим у своєму роді інструментом, який надає можливість безкоштовного дистанційного навчання польської мови в режимі он-лайн.

Рівненські ВНЗ співпрацюватимуть з польськими





На правах реклами