Ми у Facebook
09.11.2015, 13:30

Цього тижня до Рівного приїде легендарний гурт "ВВ" з Олегом Скрипкою

12 листопада гурт «ВВ» привезе у Рівне нову програму «ВВ Електро»
12 листопада в рамках туру Україною до Рівного з концертом приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова». Виступ відбудеться у клубі «Лагуна». Початок – о 21:00.

Цими осінніми днями музиканти гурту «ВВ» гастролюють країною із новою програмою «ВВ Електро». Загалом тур охоплює одинадцять міст: Херсон, Кіровоград, Черкаси, Чернігів, Житомир, Рівне, Луцьк, Львів, Ужгород, Чернівці та Івано-Франківськ.


- Поєднання традицій і сучасних технологій – найцікавіше, що відбувається в людській цивілізації. Основа нашої програми – пісні «ВВ» та потужний електронний звук. Ми виконаємо улюблені хіти різних часів, з різних альбомів, у новому саунді, - розповідає фронтмен гурту Олег Скрипка.

Розклад концертів у рівненській філармонії на листопад

За словами Олега Скрипки, нова програма - особливо драйвова та експресивна, оскільки народилася у процесі імпровізацій на репетиціях. Ініціатором цього музичного проекту став звукопродюсер «ВВ» – Олександр Желтенко, відомий як DJ Amarilyo. Музиканти зіграли кілька композицій і їхні музичні спроби вилилися в окремий музичний стиль – етно-електро, який «Воплі Відоплясова» уже успішно презентували на літній «Країні Мрій».


Організатор туру - компанія «Квартал Концерт».

Квитки на концерт «ВВ» у Рівному, у клубі «Лагуна», 12 листопада - на сайті karabas.com.

Додаткова інформація – за тел. +38 067 960 31 01 або по e-mail: galaguzo@ukr.net






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ