Ми у Facebook
17.11.2015, 21:00

ТОП-12 правил підбору аксесуарів для жінок

Кожна жінка бажає мати стильний і елегантний вигляд. Завжди залишатися на піку моди, розставивши акценти в одязі, допоможуть аксесуари. Це особливо важливо, якщо ти не можеш дозволити собі повністю оновити гардероб. Тоді й допомагають сережки, кольє, браслети, сумочки, рукавички, пояс, окуляри, шарфики тощо.
1. Не порушуй «правило трьох»: прикрас повинно бути максимум три! Наприклад, сережки, кольє, браслет. І все! Або кулон, сережки, каблучка. Обруч на голову, шпильки, годинник на руку, браслет на ногу, намисто тощо на додачу до ансамблю «трьох» — це вже перебір.

2. Якщо в тебе кругла форма обличчя, уникай круглих прикрас (сережок, кулонів і т.д.), які візуально збільшать твоє обличчя та зроблять його ще круглішим.

3. Повним жінкам слід уникати дрібних, тендітних прикрас, роблячи свій вибір на користь масивних. Наприклад, прекрасно підійдуть великі кулони, каблучки, сережки тощо.

Винайдено "лінивий" лак для нігтів


4. Тендітним високим дівчатам можна дозволити великі прикраси. А от для невисоких струнких леді масивні аксесуари — табу, особливо слід уникати намиста та кольє, які просто «вкрадуть» шию.

5. Якщо в тебе тонке зап'ястя і ти хочеш підкреслити свою тендітність, повісь масивний браслет.

6. Якщо ти хочеш зробити акцент на своїй жіночності та ніжності, вибирай прикраси пастельних тонів. А якщо хочеш створити образ цілеспрямованої й упевненої в собі жінки, вибирай аксесуари яскравих кольорів.

Як правильно реагувати на грубість

7. Довгі сережки (висульки, але не круглі, у вигляді каскаду монеток) ідеально підходять усім, адже візуально подовжують шию та наближають обличчя до ідеального овалу.

8. Якщо вважаєш свою шию надто довгою, візуально вкоротити її допоможуть сережки-цвяшки.

Як задовольнити чоловіка у ліжку [+ПОРАДИ]


9. Тендітні, тонкі, дрібні браслети більше пасують струнким дівчатам, хоча також можуть ефектно доповнювати образ жінок-пампушечок.
Головне – щоб браслет (особливо на повній руці) не був упритул.

10. Щоб сережки не губилися у волоссі, пограй на контрасті кольорів. Наприклад, білявки можуть вибирати сережки з темними каменями. Для брюнеток підійдуть перлини або цирконій.

Як позбутися больових відчуттів під час місячних [+Відео]

11. Якщо ти повненька, вибирай матові прикраси. Адже все глянцеве та блискуче збільшує та додає об’єму.

12. При підборі аксесуарів потрібно ураховувати принцип комбінації кольорів. У твоєму вбранні повинно бути максимум три кольори: 1) основний, 2) колір, який підсилює та підкреслює основний, 3) колір, що доповнює й завершує образ.

За матеріалами http://lady.tochka.net/





На правах реклами