Ми у Facebook
18.11.2015, 22:00

Як зима впливає на сексуальні бажання чоловіків та жінок

Ні для кого не секрет, що ставлення до сексу та його частоти у чоловіків і жінок різне. Але яке відношення до цього має холодна зима?
Так, англійські вчені Аббас та Мерфі провели цікаве дослідження і виявили, що сексуальні бажання зачасту залежать від добових і річних ритмів природи, але у жінок і чоловіків такі зміни спостерігаються по-різному.

Якщо мова стосується прекрасної половини людства, то всі напевно знають, що більшість жінок задовольняються мінімальними статевими контактами, на відміну від чоловіків. Але ситуація взимку ще гірша. Як показало дослідження, саме взимку жінки, так би мовити, впадають у справжню сплячку. Холодна погода впливає не лише на бажання займатися сексом, а й на здатність до зачаття. Вчені стверджують, що чим далі на північ, то вища залежність дітородної функції жінки від зміни сезонів. Як приклад, у холодну пору в північній частині Фінляндії жінки практично безплідні.

Коли мова йде про залежність чоловічих сексуальних потягів від погоди, то тут ситуація протилежна - і взимку, і влітку чоловічий організм проявляє дивовижну готовність до сексу, особливо о 6 год. ранку. Чому? Вчені і самі не знають причин такої поведінки. Тому, дорогі жінки, навіть якщо ви і зібралися відіспатися взимку, ваш коханий всіляко заважатиме здійсненню ваших планів.

За матеріалами: lady.tochka.net.

Статті до теми:

Вісім речей, які чоловіки і жінки роблять по-різному

Що купують у секс-шопі рівненські чоловіки?

20 безглуздих і дивних законів про секс





На правах реклами