Ми у Facebook
21.11.2015, 15:30

Сьогодні футбол: "Реал" проти "Барселони"

У суботу, 21 листопада, відбудеться одне з найголовніших протистоянь футбольного чемпіонату Іспанії - матч між "Реалом" і "Барселоною", яке й наші вболівальники вже називають в оригіналі "Ель Класіко".
Цього разу поєдинок пройде на мадридському стадіоні "Сантьяго Бернабеу" і розпочнеться о 19.15 за київським часом.

В Україні матч покаже канал "Футбол 1", повідомляє Укрінформ.

Щоразу зустріч мадридців та каталонців являє собою хвилююче й захоплююче видовище для уболівальників усього світу. І, звичайно ж, кожна зі сторін щиро вірить у свою перемогу.

Нинішній суботній матч пройде у рамках 12-го туру іспанської першості. Причому, каталонці випереджають столичних опонентів на 3 очки. Визначити явного переможця складно. З одного боку, матч проходить у Мадриді, але при цьому відзначимо, що безпрограшна серія "Реала" була перервана поразкою від "Севільї" у попередньому турі.

І ще пару цікавих фактів з приводу майбутньої гри. По-перше, її організатори дуже вражають всіх цінами на матч. Квиток на "Сантьяго Бернабеу" коштує у середньому 659 євро. По-друге, зустріч із "Барселоною" стане визначальною для "коуча" мадридців Рафаеля Бенітеса. Газета Mundo Deportivo стверджує: якщо "вершкові" не здолають принципового суперника, то головним тренером "Реала" взимку стане легенда клубу Зінедін Зідан.





На правах реклами