Ми у Facebook
29.11.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 30 листопада

Чи варто сподіватися на вдале романтичне побачення сьогодні ввечері?
ОВЕН. Сьогодні нове знайомство обіцяє перерости в близькі взаємини на довгий час, а може, і на все життя. Не пропустіть шанс знайти свою другу половинку!

ТЕЛЕЦЬ. Якщо є людина, до якої ви небайдужі, а вона про це не знає, то зробіть самі перший крок. Сьогодні перед вашою чарівністю буде просто неможливо встояти.

БЛИЗНЮКИ. Побачення подарує все, чого тільки можна побажати. Ви отримаєте задоволення від спілкування з коханою людиною і дізнаєтеся про неї багато нового.

РАК. Слухайте свої серце - не помилитеся! Якщо не вдасться романтичне побачення, ваша симпатія буде вкрай засмучена, але на стосунках це не позначиться.

ЛЕВ. Якщо раніше щось стримувало вас від зближення з коханою людиною, то сьогодні настав час відкинути всі сумніви. Сьогодні ваші пропозиції сприймуть із захопленням.

ДІВА. Якщо ви серйозно вирішили порвати зі своїм партнером, постарайтеся робити це якомога тактовніше, щоб не нажити собі ворога.

Любовний гороскоп на 2015 рік

ТЕРЕЗИ. Ваш настрій визначить характер запланованого побачення. Постарайтеся романтичне побачення провести на природі, погуляйте удвох у парку.

СКОРПІОН. Визначтеся, хто з ваших шанувальників вам найбільш симпатичний, в іншому випадку, ви ризикуєте втратити всіх. Не поспішайте відразу ж після знайомства зануритися у вир кохання.

СТРІЛЕЦЬ. Ймовірно, що у вас виникнуть проблеми з залицяльниками або прихильницями, ймовірно. вже пора зупинити свій вибір на комусь одному.

КОЗЕРІГ. Сьогодні буде ніколи займатися своїм особистим життям. Доведеться трохи потерпіти і відкласти побачення до вихідних. Навчіться сприймати одне одного такими, які ви є.

ВОДОЛІЙ. При відповідному бажанні й поведінці, ви виведете стосунки з коханою людиною на якісно новий рівень.

РИБИ. Не ображайтеся сьогодні на партнера, цілком імовірно, що це ваша невпевненість у собі створює ефект образи, а вас люблять і хвалять!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 29 листопада

Любовний гороскоп на 28 листопада

Любовний гороскоп на 27 листопада





На правах реклами