Ми у Facebook
30.11.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 1 грудня

Чи зігріє серця закоханих перший день календарної зими?
ОВЕН. Цей день найбільш сприятливий для відновлення дружніх стосунків, а от повернення до давнього кохання під великим знаком питання.

ТЕЛЕЦЬ. Кохана людина може здатися вам нелогічною і непослідовною, однак це лише додасть її образу неповторного шарму, а саме це вас в ній і приваблює.

БЛИЗНЮКИ. Не виключено несподівану пропозицію або зустріч з давнім партнером по бізнесу. Непередбачені подія може призвести до серйозних конфліктів будинку.

РАК. День не надто сприятиме романтичних прогулянкам і пристрасним зізнанням у коханні. Щось обов'язково буде відволікати й заважати…

ЛЕВ. Вашій коханій людині не захочеться відпускати вас від себе ні на хвилину. Що ж, постарайтеся використати з ситуації максимум приємного та корисного.

ДІВА. Любовні стосунки можуть зайти в глухий кут. Але це можна виправити. Довіряйте вашій інтуїції і вашій коханій людині.

Любовний гороскоп на 2015 рік

ТЕРЕЗИ. Кохана людина захоче якимось чином привернути до себе вашу додаткову увагу, тому варто очікувати від неї несподіваних вчинків і незвичних дій.

СКОРПІОН. Будьте уважні при виборі партнерів - можливо, це надовго. Коханій людині буде важко завоювати вашу увагу, тому може вийти так, що вона почне перебільшувати важливість своїх проблем.

СТРІЛЕЦЬ. День, сповнений любовними переживаннями, розчаруваннями, ревнощами, інтригами. Намагання просто поговорити тільки піділлє олії в вогонь.

КОЗЕРІГ. Сьогодні ви зрозумієте й відчуєте, що від наявності поруч з вами коханої людини залежить дуже багато.

ВОДОЛІЙ. Любовне побачення краще відкласти - ні до чого хорошого воно не приведе. Віддайтесь краще фантазіям, і ви не пошкодуєте.

РИБИ. Велика ймовірність, що день почнеться з конфлікту. Не виключено, що розчарують ті, на кого ви найбільше сподівалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 30 листопада

Любовний гороскоп на 29 листопада

Любовний гороскоп на 28 листопада






На правах реклами