Ми у Facebook
03.12.2015, 09:45

«Рівнегаз» просить споживачів повідомити показання лічильників газу

Для коректного відображення фактичного споживання природного газу мешканцям Рівненщини необхідно щомісяця знімати показання приладів обліку та передавати дані до газових господарств.
Найзручніший і простий спосіб - передати показання через особистий кабінет на сайті 104.ua.

Повідомлення показань дозволить користувачам блакитного палива бути впевненими, що вони сплачують саме за той обсяг газу, який фактично використали.

Як рівнянам заповнювати нові рахунки за газ

Показання приладів обліку станом на 1 число місяця споживач знімає самостійно. Щоб зафіксовані дані були враховані при визначенні розміру оплати за газ, показання приладів обліку необхідно передати до ПАТ «Рівнегаз» із 30 до 5-го числа.

Ногами - по прилавку: у рівненському супермаркеті не дотримують санітарних норм

«Не отримавши показання до 5 числа місяця включно, обсяги спожитого природного газу розраховує газорозподільне підприємство. А якщо показання лічильника зняті або передані, наприклад, 20 числа, при розрахунку рекомендованої до сплати суми автоматизована система обчислює і прогнозований обсяг споживання до кінця місяця,» - зазначив заступник голови правління з обліку газу ПАТ «Рівнегаз» Віктор Осницький.

Що робити рівнянину, якщо він вчасно не оплатив рахунок за газ

ПАТ «Рівнегаз» постійно впроваджує нові механізми передачі показань лічильників, які були б максимально зручними для споживача.

Так, у вересні був створений об’єднаний телефонний контакт-центр 461-104, оператори якого приймають показання лічильників.

Надіслати показання лічильника можна також на електронну пошту контакт-центру за адресою contact@rv.104.ua

У "Рівнеоблводоканалі" змінять номери телефонів


Окрім цього, в абонентній службі Рівного стоять скриньки, у які кожен споживач може вкинути заповнений шаблон із даними лічильників,

А з 6 листопада для усіх споживачів природного газу Рівненської області на сайті 104.ua з’явилася нова онлайн-послуга Особистий кабінет. Завдяки цьому сервісу можна не лише внести показання лічильника, а й перегялнути історії платежів, задати запитання, записатись на прийом до керівництва та оплатити за газ, не виходячи з дому.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ