Ми у Facebook
15.12.2015, 17:15

У Рівному стартував Кубок мера з футзалу [+Відео]

У суботу та неділю, 12 та 13 грудня, у залі ДЮСШ №4 у Рівному відбулися перші поєдинки Кубку мера з футзалу. Участь в них взяли всі десять учасників Чемпіонату міста, до яких приєдналися шість клубів з нижчим рейтингом.
Результати матчів 1/8 фіналу Кубка, субота, 12 грудня:
"Славія" - "Квартал" - 8:2, "Комфорт-Сервіс" - "Рівне-112" - 1:1 пп 2:3, "Рівнегаз" - "Рівнеобленерго" - 3:4, "Феміда" - "Хімік-Садове" - 1:5

Неділя, 13 грудня: "Горизонт" - "Простір" - 16:0, "Ребелс" - "ІнтерКарс" - 13:1, "Північ-Центр" - "Альянс" - 6:1, "Граніт" - "Льонарі" - 10:1

Серед головних сенсацій – поразка по пенальті одного з фаворитів змагань – команди «Комфорт-Сервіс». «Комфортівці», які в минулому сезоні дійшли до фіналу Кубка і поступилися лише у серії семиметрових, цього разу «вилетіли» на першому ж етапі. Їх кривдниками стали «пожежники» з «Рівне-112», які вдаліше пробили удари з «крапки» після завершення основного часу, який завершився з рахунком 1:1.

Ще один несподіваний результат – програш «Рівнегаза» для «Рівнеобленерго». Хоча варто відзначити, що «газовики» у нинішньому сезоні, на противагу від попередніх, виступають в ослабленому складі. А це, в свою чергу, відображається негативно на результатах команди як у чемпіонаті, так і Кубку.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Комфорт» у Чемпіонаті Рівного з футзалу втратив перші очки

У Чемпіонаті Рівного з футзалу визначилася трійка лідерів

Результати жеребкування 1/4 фіналу Кубка мера, субота, 26 грудня:

"Славія" - "Рівне 112"
"Горизонт" - "Рівнеобленерго"
"Хімік-Садове" - "Ребелс"
"Північ-Центр" - "Граніт"

Нагадаємо, що минулого року володарем Кубка мера міста Рівне стала команда «Хімік», котра у фіналі перемогла «Комфорт-Сервіс».








На правах реклами