Ми у Facebook
15.12.2015, 12:30

У Рівному вбили юриста

Трагедія трапилася у п’ятницю близько 18 години в одному із будинків на вулиці Млинівській у Рівному.
26-річного сина з ножовими пораненнями знайшов батько. На місці події слідчо-оперативна група Рівненського відділу поліції з’ясувала, що молодий чоловік працював юристом. Повернувшись до Рівного із Здолбунова, разом зі своєю знайомою зайшли пообідати у місцеве кафе. Однак через суперечку розійшлися по домівках.

Самогубство на Рівненщині: чоловік повісився у свято

Згодом дівчина намагалась додзвонитись до покійного, проте, коли той не вийшов на зв'язок, разом з батьком хлопця пішла до нього додому. Відчинивши двері в квартиру, побачили в кухні на підлозі власника помешкання з явними ножовими пораненнями.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок гострої крововтрати, ножових пошкоджень органів черевної порожнини.



Зібрані правоохоронцями докази під час огляду місця події свідчать про те, що це могло бути самогубство. Адже, як розповіли мешканці будинку, чоловік вже намагався раніше спричинити собі тілесні ушкодження, вистрибнувши з вікна квартири.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці ще з’ясовують всі обставини події та перевірятимуть й інші версії вказаного інциденту.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ