Ми у Facebook
13.01.2016, 09:40

Віктор Богатир: головне завдання «Вереса» незмінне - лише вихід до першої ліги

Нагадаємо, що 1 грудня у Рівному на черговому засіданні наглядової ради ФК «Верес» було представлено нового головного тренера клубу. Ним став Віктор Богатир, який до цього тренував ФК «Інгулець» - іншу команду другої ліги України.
Вже пізніше у інтерв'ю журналістам ua-football.com Віктор Богатир прокоментував свій перехід до рівненського клубу та головні завдання команди.

— Вікторе Миколайовичу, для початку, розкажіть як вам трапився варіант очолити "Верес"?

— Власне, мені зателефонували представники рівненського клубу після відставки з поста головного тренера "Вереса" Олега Луткова. Запропонували зустрітися та з’ясувати всі деталі. Уже під час зустрічі ми ретельно обговорили подальшу стратегію розвитку клубу та інші важливі питання. Приємно, що зразу знайшли взаєморозуміння в усьому. Дійшли абсолютного консенсусу щодо завдань, які стоять перед клубом, у якого, вірю, дуже великі перспективи.

— Думаю, головне завдання не змінилося: вихід до першої ліги?

— Саме так. Лише вихід до першої ліги, над чим будемо плідно працювати.

— На який термін розрахована ваша трудова угода з рівненським клубом?

— Співпраця з клубом розрахована на один рік.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» отримав нового головного тренера

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

— Чи є якісь пріоритетні позиції в команді, котрі хотіли би підсилити?

— Переглядаємо футболістів практично на всі позиції в колективі. Немає такого, що потрібен той чи інший гравець. Необхідно, щоби в команді була серйозна конкуренція на кожній позиції. Принцип доволі простий: хто сильніший, кращий на тренуваннях, той і гратиме в основному складі.

— Як вважаєте, група команд-лідерів, які претендують на вихід до першої ліги, залишиться такою ж?

— Думаю, що так. Але водночас не слід забувати й про команди, які минулого сезону були на перших ролях. Маю на увазі "Реал Фарму" та "Кремінь". Упевнений, вони спроможні втрутитись у боротьбу за вихід до першої ліги. Однозначно, друге коло чемпіонату буде набагато цікавішим.






На правах реклами