Ми у Facebook
13.01.2016, 14:40

Голова обласної ради виступає за збільшення підтримки малозабезпечених громадян Рівненщини

Володимир Ковальчук

На позачерговій сесії Рівненської обласної ради були внесені зміни до обласного бюджету. Зокрема, депутати збільшили доходну частину загального фонду бюджету на понад 732 мільйони гривень, спеціального фонду – на 28 з половиною мільйонів.
Планується, що у 2016 році Рівненщина отримає понад 2 мільярди гривень на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, дітям-інвалідам та інвалідам з дитинства.

Ця сума на 252 мільйони більша, ніж планувалося раніше. Зростання суми зумовлено тим, що посилення соціального захисту та підтримка малозабезпечених жителів Рівненщини має постійно зростати і є одним з наших пріоритетів, – зауважив голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук.

Керівництву Рівного затвердили розмір премій за грудень

Окрім того, за словами Володимира Ковальчука, понад 16 мільйонів гривень цьогоріч спрямують на виплати допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, а також прийомним батькам та батькам-вихователям за принципом «гроші ходять за дитиною».

Рівненщина збідніє на півмільйона гривень

Дуже важливо, аби такі дітки відчували підтримку держави. Так ми зможемо зробити дітей більш щасливими. Я завжди повторюю, що діти – це наше майбутнє, майбутнє нашої країни. Інвестуючи у повноцінне дитинство маленьких українців – ми вкладаємо гроші у майбутнє самої України, - зазначив Володимир Ковальчук.





На правах реклами