Ми у Facebook
13.01.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 14 січня

Про що нашіптують зірки закоханим, одруженим і поки що вільним знакам зодіаку?
ОВЕН. Проведіть більше часу в родинному колі, щоб близькі люди та ваші половинки не почувалися покинутими і засмученими.

ТЕЛЕЦЬ. При такій кількості ділових ідей та справ часу на особисте життя майже не залишається. Тому кохані можуть пред'являти вам претензії.

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні відбудуться дивовижні події, причому буквально з нічого і несподівано для вас. Не виключене цікаве знайомство.

РАК. Спробуйте з розумінням поставитися до мінливого настрою вашого партнера, коханого, благовірного. Менше звертайте уваги на його бурчання і спокійно займайтеся власними справами.

ЛЕВ. У коханні сьогодні все окей, тож варто спрямувати свою енергію на ще більше зачарування партнера. Можливі поїздки заради романтичного побачення.

ДІВА. Якщо у вас є нові ідеї щодо вашого інтимного життя, то обов'язково обговоріть їх сьогодні з коханим/коханою.

ТЕРЕЗИ. Бадьорий настрій, гармонія в сім'ї і, повне взаєморозуміння з коханими очікує на вас увесь день. Ввечері порадьтеся з близькою людиною, перш ніж приймати важливе рішення.

СКОРПІОН. Спробуйте не надто критично підходити до себе й оточуючих, інакше роздратування і нерозуміння здатне перерости в тривалий затяжний конфлікт. Будьте особливо уважні до сімейних справ.

СТРІЛЕЦЬ. Якісь проблеми на роботі чи в суспільному житті на короткий час здатні вибити вас з наїждженої любовної колії.

КОЗЕРІГ. Гарний час для створення теплої атмосфери в сім'ї і з коханими. Для загальної гармонії не варто нав'язувати сьогодні своїй половинці власну думку.

ВОДОЛІЙ. Справи сердечні порадують сюрпризами й казковими несподіванками. Можливо, сьогодні ваша кохана людина зробить вам пропозицію, якщо цього ще не робила.

РИБИ. Не зовсім вдалий день для любовних та сімейних стосунків. Можливі сварки й конфлікти, швидше за все, для примирення знадобитися допомога ще когось, третього незайвого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 13 cічня
Любовний гороскоп на 12 cічня
Любовний гороскоп на 11 cічня
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами