Ми у Facebook
14.01.2016, 15:20

На Рівненщині брат поранив ножем брата

Молодший парубок так заступався за рідного батька.
Трагедія трапилась у селі Нова Любомирка, що на Рівненщині. 31-річний житель села прибув в обласну лікарню із ножовим пораненням й пояснив медикам, що травму отримав внаслідок падіння на викрутку.

Однак працівники Рівненського районного відділення поліції, які виїхали на місце події, встановили, що тілесні ушкодження йому завдав 22-річний брат, який став на захист батька.

Як вдалось встановити правоохоронцям, батько обох парубків був немічним та часто терпів знущення від старшого сина, що зловживав алкоголем.

Молодший син не в змозі вже був терпіти чергових знущань над батьком. Він побіг до літньої кухні, схопив кухонний ніж і, повернувшись до будинку, вдарив ним в груди свого брата. Із проникаючим ножовим поранення грудної клітки та пошкодженням серця його госпіталізували в реанімаційне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні.

— За попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 15, частини 1 статті 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, — повідомив начальник Рівненського відділення поліції Віталій Дмищук. — 22-річного хлопця затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Обоє братів проживають наразі із батьком. Мати поїхала у Росію у гості до рідного брата.

Про це повідомили у відділ комунікації ГУНП в Рівненській області






На правах реклами