Конкурс “Я – журналіст!” зібрав роботи школярів із 20 областей і Криму

19.01.2016

149 робіт – саме стільки надійшло на конкурс для старшокласників “Я – журналіст!”, який з ініціативи “ОГО” цього року став всеукраїнським.
Нині роботи учасників конкурсу “Я – журналіст!” перевіряє журі. А тим часом уже відомо, що на “Я – журналіст!” надійшли доробки 149 старшокласників, які представляють 20 областей України і Крим.

Переможці конкурсу “Я – журналіст!” будуть нагороджені у другій половині лютого. Вони отримають дипломи і призи, в тому числі – відзнаку від Національної спілки журналістів України.

Нагадаємо, конкурс учнівських творчих робіт “Я – журналіст!” стартував на Рівненщині 2009 року як обласний. Його організаторами виступили Видавничий дім “ОГО”, управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та Національний університет “Острозька академія”. Згодом конкурс “Я – журналіст!” став міжобласним – охопивши дві області, Рівненську і Волинську, потім набув регіонального характеру. А цьогоріч “Я – журналіст!” став всеукраїнським учнівським конкурсом.

Роботи учасників конкурсу “Я – журналіст!” публікуватимуться на OGO.ua, і інтернет-користувачі матимуть можливість визначити свого переможця, який отримає спеціальну відзнаку. Отож, слідкуйте за анонсами!

До теми:

Роботи учасників конкурсу “Я – журналіст! минулих років

Конкурс “Я – журналіст!” збирає роботи старшокласників з усієї України [Фото+Відео]

Переможці конкурсу “Я – журналіст!” 2013 року
OGO.ua
Віталій ГОЛУБЄВ

переглядів: 1 041

Останні новини від OGO.ua


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *