Ми у Facebook
25.01.2016, 10:00

В Україні з'явилася нова авіакомпанія

ТОВ “Авіакомпанія” Анда Ейр “зареєстрована в Києві наприкінці 2015 року, свідчать дані держреєстра юридичних осіб.
Чи зможе вона створити конкуренцію "Аеросвіту"?

Засновниками нової авіакомпанії виступили екс-глава авіакомпанії “Дарт” Сергій Шаменко і Георгій Аванесов. Шаменко виступає також керівником компанії “Анда Ейр”. Статутний капітал компанії склав, згідно з реєстром, 50 тис. грн.

Згідно з даними Forbes.ua, компанія знаходиться на стадії отримання сертифікатів Державіаслужби і може почати польоти в літню навігацію, спеціалізуватися, по початку, буде на чартерних перевезеннях, зокрема до Туреччини, Єгипту, Чорногорію, Хорватію, Албанію і Грецію.

Перелік країн для українців, у які з 1 січня не потрібна віза

Флот компанії спочатку планується сформувати з 2-3 середньомагістральних літаків Boeing. Базувати борти планується в аеропорту “Київ”. Шаменко повідомив виданню, що інвестиції в проект складуть $ 15 млн, а терміни окупності в бізнес-плані розраховані на три роки, а Аванесов додав, що інвестиції будуть заходити з сінгапурського холдингу, назва якого не розкривається.

Як двоє рівнян підкорюють джунглі Малайзії

Як повідомлялося, авіакомпанії України у 2015 році, згідно з оперативними даними Державної авіаційної служби України, скоротили кількість перевезених пасажирів на 2,7% в порівнянні з 2014 роком – до 6,3 млн осіб. Міжнародні пасажирські перевезення скоротилися на 2,6% і склали 5,7 млн осіб.

Джерело http://news.finance.ua/ за матеріалами http://forbes.ua/





На правах реклами