Ми у Facebook
21.02.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 22 лютого

На що спокушають зірки закоханих і поки що вільних знаків зодіаку, коли на небі сходить Повний Місяць (Повня)?
ОВЕН. Не надто вдалий день для амурних пригод та інтимних експериментів не в своєму ліжку.

ТЕЛЕЦЬ. Сьогодні ви зможете продемонструвати свої найкращі якості на любовному полі битви)

БЛИЗНЮКИ. Інтимну близькість бажано запланувати на пізній вечір. А краще - взагалі нічого не планувати. Нехай усе відбудеться ніби випадково )

РАК. Сьогодні любовні пристрасті чи ревнощі можуть вас засліпити і змусити робити абсолютно неадекватні речі. Тримайте себе в руках!

ЛЕВ. Для любовних пригод день украй невдалий. Бережіть власне здоров`я та репутацію об’єкта вашої пристрасті.

ДІВА. Сьогодні про скромність і пристойність ви навіть не згадаєте )Або навіть якщо і згадаєте, знайдете виправдання своїм словам та діям.

ТЕРЕЗИ. Постарайтеся згадати свої сни. Можливо, вони зможуть підказати, що треба виправити, куди і навіщо рухатися далі.

СКОРПІОН. Сьогодні ви привабливі настільки, що особи протилежної статі не можуть не звернути на вас увагу. Скористайтеся цим, поки є нагода, навіть в обідню перерву.

СТРІЛЕЦЬ. Сьогодні може утворитися непроста ситуація, майже як в любовній мелодрамі…

КОЗЕРІГ. Реальний шанс змінити особисте життя на краще подвоїться, якщо піднімете собі настрій. Тільки не варто це робити за допомогою алкоголю.

ВОДОЛІЙ. Доведеться прикласти максимум зусиль, терпіння і мудрості, щоб уникнути бурхливих з’ясувань ваших досі мирних і милих стосунків.

РИБИ. Сьогодні ви можете згадати, побачити уві сні і навіть зустріти свою давню, здавалося б, уже навіки поховану в надрах пам'яті любов…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 21 лютого
Місяць уповні: що можна і чого не можна
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами