Ми у Facebook
22.03.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 23 березня

Як справи у 12 знаків зодіаку на ниві кохання та сексу?
ОВЕН. Вдалий день. У вашу душу можуть закрастися сумніви щодо любовних почуттів і правильності вибору своєї половинки.

ТЕЛЕЦЬ. Не варто забивати собі голову надуманими комплексами стосовно кохання та сексу. Постарайтеся взагалі ні про що не думати )

БЛИЗНЮКИ. Присвятіть сьогоднішній вечір любовним зізнанням, ніжним поцілункам та інтимним ласкам. Спробуйте обійтися натиску та агресії!

РАК. Декому світить надзвичайно приємна зустріч або телефонна розмова, яка здатна повністю змінити особисте життя.

ЛЕВ. Велика ймовірність вляпатись у великі сексуальні неприємності. Щоправда, через якийсь час прийде усвідомлення, що не так це вже й страшно.

ДІВА. Несприятливий день для кохання. Постарайтесь не сумувати через відсутність сексуального партнера... Це шкідливо для здоров'я )

ТЕРЕЗИ. Сьогодні ви будете неймовірно привабливі і сексуальні. Не соромтеся використовувати цю обставину на всі 100%.

СКОРПІОН. Скорпіонам з ліжка сьогодні краще не вилазити. Чудово, якщо там буде ще хтось. А немає, просто розслабтесь, почитайте еротичну книжку чи перегляньте фільм )

СТРІЛЕЦЬ. Сьогодні мусите бути терплячими до недоліків близької людини. Не загострюйте на цій темі уваги, сприймайте кохання як подарунок долі.

КОЗЕРІГ. Збираючись на романтичне побачення, орієнтуйтеся не на власні смаки, а на інтуїцію і здогадки про те, чого від вас очікує ваша симпатія.

ВОДОЛІЙ. Контролюйте свої емоції, зберігайте душевну рівновагу. Це дозволить уникнути конфлікту з коханою людиною.

РИБИ. Не варто пред'являти одне до одного настільки високі вимоги, будьте поблажливі й доброзичливі, й тоді все швидко встане на свої місця.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 22 березня
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами