Ми у Facebook
28.03.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 29 березня

Чого чекати 12 знакам зодіаку на любовному фронті?
ОВЕН. Навіть якщо у вас серйозні труднощі, постарайтесь не показувати це вашій коханій людині. Навряд чи вона може вам зараз допомогти, а от ви її можете образити, наприклад, зопалу сказаним словом.

ТЕЛЕЦЬ. Відверта розмова один на один дозволить уникнути великих проблем у любовних чи подружніх стосунках.

БЛИЗНЮКИ. Сьогоднішній вечір краще провести в ліжку в товаристві телевізора, ноутбука й улюбленої книжки. Здоровіщі будете і ви, і ваші стосунки.

РАК. Не забувайте, що за щастя треба боротися, а за своїм коханням іноді варто й побігати )

ЛЕВ. У вашому особистому житті настало затишшя? І це вас дратує? Може, настав час щось змінити? І в першу чергу в собі?

ДІВА. У декого може зав'язатися роман з людиною, яка до цього була вам просто колегою чи другом. Добре це чи ні — зірки поки що мовчать...

ТЕРЕЗИ. Не намагайтеся створювати додаткові перешкоди на шляху до змін у вашому особистому житті. Час розставить все на свої місця...

СКОРПІОН. Сьогодні не ваш день. Може, об'єкт вашого бажання побоюється вашої відвертості та натиску? Майте більше терпіння, не форсуйте події ))

СТРІЛЕЦЬ. Зупиніться хоч на день, подумайте, а чи не забули ви в гонитві за особистим щастям про інших, наприклад, ваших близьких, батьків, дітей?

КОЗЕРІГ. Сьогоднішній день може щось змінити у вашому особистому житті. Або когось зустрінете, або з кимось посваритесь. І все ж не поспішайте приймати остаточних рішень...

ВОДОЛІЙ. Чудовий день та вечір. Мажете реальний шанс дізнатися багато цікавих і несподіваних речей про свого сексуального партнера/партнерку.

РИБИ. Постарайтеся добре відпочити вдень, бо є нагода добре розважитись ввечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 26 березня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами