Ми у Facebook
04.04.2016, 17:40

У крісло очільника поліції Рівненщини посадили людину "з бойовим досвідом"

Сергій Князєв

Про це повідомляється на офіційному сайті Нацполіції України.
Як писав портал ОГО у публікації Ляшко через бурштин "звільнив" керівника поліції Рівненщини, раніше за головне поліцейське відомство України про звільнення т.в.о. начальника поліції Рівненщини Сергія Максимова повідомив Олег Ляшко.

На сайті Нацполіції щойно підтвердили цю інформацію, зазначивши, що очолив тепер поліцію Рівненщини полковник поліції Сергій Князєв. До цього призначення Сергій Князєв з 18 липня 2015 року очолював поліцію Закарпаття.

"Сергій Князєв – це людина з бойовим досвідом. Він керував кримінальною міліцією в Донецькій прифронтовій області, в Маріуполі, а до того – в Київській області, все життя присвятивши роботі в карному розшуку", - повідомляється на сайті Нацполіції України.

Князєву 44 роки. Він народився у місті Біла Церква Київської області. Має вищу юридичну освіту. Захистив кандидатську дисертацію у сфері дюриспруденції.Розпочав свій шлях у міліції у 1992 р. з посади міліціонера відділу охорони у Білій Церкві. Через три роки його призначили на посаду оперуповноваженого карного розшуку.

Побував начальником управління карного розшуку ГУМВС України в Київській області. З листопада 2014 року був заступником начальника ГУМВС України в Донецькій області - начальником кримінальної міліції.






На правах реклами