Ми у Facebook
06.04.2016, 19:00

Як рівнянам покращити англійську без значних зусиль

Ви напевно чули вислів: «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти й людина». Дійсно, без знання іноземних мов зараз нікуди, багато вакансій навкруги потребують володіння хоча б однією – англійською – на високому рівні.
У цій статті ми вирішили дати вам кілька порад, як у Рівному, не витрачаючи багато грошей та зусиль, досягти високого результату.

1. Читайте мовою оригіналу.

Про це, ми впевнені, чули всі, хто брався за вивчення мови, однак, бравшись за читання, багато хто відкладав книгу з незрозумілими очима та з затурканою головою. Все тому, що «читати мовою оригінал» не означає читати оригінальні твори з-під пера самого автора. Якщо ваш рівень володіння мови, хоча б, не В1, радимо взятися за читання адаптованих творів, велику кількість яких ви можете знайти у рівненських книгарнях за доступною ціною.

2. Слухайте англійську музику.

І не просто слухайте, як то кажуть, «от балди», а шукайте текст пісні, спробуйте його перекласти, слухайте пісню, слідкуючи за її текстом на екрані. Музиканти постійно використовують у своїй творчості часто вживані англійські вирази, та й запам’ятавши текст пісні, у вашій голові залишиться чимала кількість інших, необхідних словосполучень. Окрім того, ви покращите вміння сприймати мову на слух, що є дуже важливим у спілкуванні.

3. Ведіть бесіди із носієм мови.

Величезна кількість людей думає: «Якщо звичайні курси мови коштують дорого, то заняття з носієм обійдуться в рази дорожче!» Однак, це не так. У Рівному є безліч організацій, які допомагають людям оволодіти мовою на волонтерських засадах, і у багатьох з них викладачами є саме носії.

4. Переглядайте англійські фільми.


У цій пораді знову ж є свої нюанси. Якщо ваш мовний рівень В1 і нижче, радимо переглядати стрічки з українськими субтитрами, якщо ж В2 і вище, варто використовувати англійські, або й узагалі від них відмовитися.

5. Онлайн сервіси.

На сьогодні в інтернеті існує просто нереальна кількість безкоштовних сервісів, які допоможуть оволодіти мовою навіть з 0. На наш погляд, 2 найкращі – Bussuта Memrise, користуючись ними, ви вивчите багато тематичної лексики та закріпите знання величезною кількістю вправ.

Усі ці поради перевірені мільйонами людей, у тому числі і мною, і вони дійсно допомагають, тому: «KEEPCALMandLERNENGLISH»





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ